In the name of Ångest

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Min kan sammanfattas med ordet ångest.

Har även fast jag haft ångest så har jag varit in till uppsala. Där har jag druckit frappe på espresso house. Så nästa gång så har jag en gratis dryck. Annars har jag kollat på filmen Walk the line på disneyplus.

Har som sagt haft mycket ångest. Så har varit tvungen att ta vid behovs medicin två gånger. Det är vad jag max får ta på en dag. Det är bra att jag ska till läkare på öppenvården nästa fredag. Däremot ska jag vara där kvart över åtta på morgonen. Fattar inte hur personalen ska lyckas att väcka mig vid sju tiden.

Nu hoppas jag söndagen blir bättre och att jag får slippa denna ångest.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *