Dagar med ångest och Inside out

Hej hopp!

Hoppas eran helg varit bättre än min.

Hela helgen har kantats av en massa ångest. Har varit tvungen att ta maxdos av min vid behovs medicin både lördag och söndag.

Har idag lyssnat ganska mycket på ljudboken Sjöfararna av Diana Gabaldon. Annars har jag i alla fall varit ute på en liten promenad. Har kollat på filmen Inside Out som verkligen känns som jag känt mig.

Handling:

Jennys familj flyttar från det trygga livet i en småstad till storstaden San Francisco. Precis som alla andra styrs Jenny av sina känslor – Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, ett kontrollcentrum inuti Jennys hjärna, och just nu kämpar de med anpassningen till en ny stad, ett nytt hus och en ny skola – det blir lite mycket på en gång och tumult utbryter i Huvudkontoret.

Denna film såg jag redan då den kom på bio. En bra film med ett bra budskap. Avsky är min favorit karaktär i filmen.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Hoppas jag kan somna snabbare idag då jag var förstoppad igår kväll så det tog ett tag för mig att kunna somna.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Dagar med ångest och Inside out”

  1. Ångest är inte roligt, tycker du att medicinen hjälper? Jag tyckte inte det så jag fick hitta andra sätt som funkade för mig 🌹 Ta hand om dig!

  2. Ångest är inte roligt att få. Är det något speciellt som hänt? eller tänker du på det som händer ute i världen på samma sätt som vi andra.

  3. Jag älskar den filmen, så himla fin. Men ångest däremot är inget jag gillar, och lider verkligen med dig <3. Det är hemskt när man känner sig helt ångestladdad och hela kroppen bara skriker liksom.

  4. intecroligt med pngest hade det i lördags i samband med pms. usch mörka tankar som sen gick över. hoppas de försvinner pngesten för dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *