Tisdag, fappe och en bok om lord of the rings

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man lyssnat på ljudboken Sjöfararna av Diana Gabaldon så har bara ca 1 timme kvar av den boken. Annars har jag varit in till Uppsala och druckit en frappe eftersom jag hade en gratis att hämta ut via appen. Väl hemma igen så fick jag varan jag köpt på sellpy. Vilket var denna bok på bilden. Kunde inte låta bli att lägga ett bud på den men trodde inte jag skulle vinna auktionen men det gjorde jag. Så filmnörden i mig är väldigt glad. Kan behöva det då jag mått dåligt psykiskt sen helgen. Ringde morsan idag och hon sa att hon sett på facebook att jag inte mått så bra. Däremot sa hon att jag brukar må sämre denna period på året. Har meddelat min dagliga verksamhet att jag blir borta denna vecka men hoppas att jag kan börja gå nästa vecka. Det är ju bra att jag har läkarsamtal på fredag.

Imorgon ska jag vara hemma och hade tänkt gå en promenad. Annars får man se vad som händer. Ska nog gå till Coop för att handla något till imorgon kväll då jag åt popcorn ikväll. Försöker göra det ca varannan dag då det är väldigt svårsmält för magen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Tisdag, fappe och en bok om lord of the rings”

  1. Fy så ledsamt att du inte mår bra. Hoppas verkligen det vänder för dig snart. Kul där med boken ändå! Perfekt när man har något att pyssla med och böcker ger ju ett lugn.

  2. Gratis är gott 🙂. Vad kul att du vann filmen på auktion. Grattis! 😀 Vad bra att du har läkarsamtal på fredag. Skönt att ha dagar ibland som blir som dem blir. Popcorn är gott.

    Ha en fin dag!

  3. Men så gott med en frapperande, gratis är alltid gott. Jag älskar att göra fynd och samla poäng som går att använda. Bra med ett samtal om man mår mindre bra, viktigt att få prata med något och inte bara må dåligt själv. Hoppas du mår bättre nu när sol och vår kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *