Onsdag, hårinpackning och Unhinged

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man varit hemma. Har lyssnat klart på ljudboken Sjöfararna av Diana Gabaldon så recension kommer imorgon. Har också gått en promenad till Coop. Tog bussen tillbaka.

Har duschat och tvättat håret. La i en hårinpackning i håret och det blev sådan skillnad. Ikväll har man kollat på filmen Unhinged.

Handling:

En stressad mamma råkar tuta åt fel person vid ett rödljus. Den personen hon tutar åt spelas av Rusell Crowe och han visar sig vara en helt galen och har inga hämningar. Han kan gå hur långt som helst för att hon ska veta hur det är att ha en dålig dag.

Denna film är obehaglig men är väldigt bra spelad av skådespelarna. Främst då Rusell Crowe verkligen framstår som en psykopat. Denna film såg jag med morsan när den kom oå bio. En bra film man bör se om man gillar Rusell Crowe.

Idag har jag även bokat en biobiljett tills på fredag. Då ska jag se filmen Döden på Nilen. Det var ett bra tag sedan jag var på bio nu. Ser verkligen fram emot det.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Onsdag, hårinpackning och Unhinged”

  1. En bra hårinpackning är så värt att göra ibland, bra att pyssla om sig själv lite ibland. Har inpackning här med men måste sååå ta ett besök hos frissan, mitt hår behöver verkligen det

  2. Viktigt att ta hand om sig själv. En bra hårinpackning för underverk för håret. Var på bio med mitt barnbarn för ca ett år sen, men efter det har det inte varit någonting.

  3. Låter härligt. Den där filmen Låter onekligen läskigt tänk ändå hur olika det är med film, och filmsmak. Man kan verkligen gilla olika saker.

  4. Skönt att lyssna på ljudbok. Smart att gå till Coop & ta bussen hem 👍🙂. Skönt att lägga en hårinpackning. Bosta upp håret lite.

    Den filmen vet jag inte om jag har sett. Kul att gå på bio. Mmm va ett tag sen du gick nu 🙂.

    Ha en bra dag! ☘️☀️

  5. Åh, ännu en film som ska ses under dagen medan man vabbar för dottern. Tack! Jag tror de flesta av de senaste filmerna jag har sett är tack vare dina recensioner 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *