Sjöfararna – Recension

Handling:

När Claire återvänder till sin egen tid är hon gravid. Äktenskapet med Frank Randall återupptas och hon föder dottern Brianna, som är en avbild av sin far, den rödhårige skotske ädlingen Jamie.


Åren går men med dottern Brianna som en ständig påminnelse om Jamie bleknar kärleken aldrig. När Frank dött gör Claire efterforskningar vilka tyder på att Jamie har överlevt det blodiga slaget vid Culloden. Claire vågar språnget och ännu en gång vill ödet att hon förenas med Jamie. Tillsammans får de åter fly från det jakobitiska Skottland. De hamnar i det exotiska Västindien där politiska intriger och voodomagins mörka mysterier drabbar dem.

Detta är bok 3 i serien Outlander av Diana Gabaldon.

Boken var rätt lång att lyssna på då den var uppdelad i tre delar. Den sista delen var över 17 timmar lång. Boken var spännande från början till slut. Man får följa Claire från det hon tror att Jamie är död till att hon upptäcker att han lever och att hon måste återvända genom stenarna till honom igen.

Den episka kärlekssagan fortsätter och har man läst de två böckerna innan så ska läsa denna också.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #ljudbokiöronen

0 reaktioner till “Sjöfararna – Recension”

  1. Oj det var rejält med tid. Men minns den säsongen på serien och det är ju mycket detaljer där. Ska läsa böckerna sen någon gång är tanken i alla fall.

  2. Har lyssnat på första delen i första boken. Så otroligt bra säger jag. Tar ju lite tid, men så får det bli. Serien är ju fantastisk, och jag bara älskar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *