Bye bye borderline (eips)

Gårdagen blev större än jag först trott.

Dagen började redan vid sju tiden då jag var tvungen att gå upp då jag hade en läkartid vid 8.15. Så runt halv åtta tog jag och en personal bussen till akademiska. Jag drack en monster på vägen för att vakna till. Väl där så gick läkarsamtalet rätt snabbt. Det avslutades med att läkaren sa något jag haft på känn rätt länge.

Det är nämligen så att jag inte har Emotionell Instabil Personlighetsstörning längre!

Så jag kommer avslutas där jag gått på läkarsamtal och flytta två våningar upp. Jag kommer också som jag fattat att börja trappa ner på mediciner jag käkar. Det är både bra för att slippa de kostnader det tillför men även för min kropp i det låga loppet.

Vid fyra tiden tog jag bussen in till Uppsala. Skulle gå på bio och såg filmen Döden på nilen. Recension kommer i ett annat inlägg imorgon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Bye bye borderline (eips)”

  1. Vad härligt att höra… Tänk var forskningen har gått framåt och hur bra man kan må med rätt behandling och hårt arbete. Grym du är.. Då jag läste till undersköterska var det bland det ”värsta” man kunde drabbas av och så är det inte längre. Glad för din skull

  2. Låter skönt, är det så med den diagnosen alltså att den försvinner med tiden? Skönt att kunna få sådant borttaget 🙂

  3. Ohh vilka bra nyheter och så bra också att du kan trappa ner på medicinen också så att du får mindr ekostnader och som du säger får mindre medicin i kroppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *