Söndag och Döden på nilen

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit till CirkelK för att hämta ut två vinster från deras spel i deras app. Jag hade vunnit en redbull och en pepsi mango. Redbull ska jag dricka imorgon och Pepsin fick min granne på boendet. Var också ner till Coop och pantade burkar och hade fått ihop 24kr i pant.

I fredags var jag ju på bio. Jag såg filmen Döden på nilen.

Handling:

I ”Döden på Nilen” förvandlas Hercule Poirots egyptiska äventyr ombord på en glamorös flodbåt till en skrämmande jakt på en mördare när en idyllisk smekmånad blir krossad av ond bråd död.

Det här är en ödesdiger historia om fanatisk kärlek och dess dödliga konsekvenser som utspelar sig i ett episkt landskap fyllt med faror och onda aningar. Med tillräckligt många oväntade vändningar för att göra publiken förvirrad och osäker ända tills det chockerande slutet.

Flera offer. Flera misstänkta.

Vem gjorde det och vem står näst på tur?

Filmen är baserad på boken Döden på nilen av Agatha Christie.

Filmen var ibland trög men man kunde själv aldrig räkna ut vem som var skyldig. Man får också veta varför poirot har en mustasch. Filmen var för mig ingen höjdare men den var inte heller helt värdelös.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Söndag och Döden på nilen”

  1. Grattis till vinsterna. Jag har sällan tur i spel. Bio var så längesen jag var på, men mina barnbarn var på det igår. Tydligen var det bara dom i hela salongen.

  2. Får du ta ut flera vinster samtidigt? Det får man inte har så himla dåligt. Oftast så åker man ju sällan till macken flera gångern efter varandra.

  3. Det är skönt med filer ibland då det är så att man kan inte luska ut vem det är, för det blir ibland för fölrutsägbart annars. Men tråkigt att den var lite seg emellanåt. Kul med vinter

  4. Kul med lite vinster, vad man än vinner tycker jag det är kul att få hem något. Panta är så bra, både för miljön och plånboken, här blir det lätt 100kr per gång, och så bra att även tex plast juice pantas och sagt flaskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *