Måndag, ny vecka och Sherlock Holmes: A game of shadows

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Så härligt att vara tillbaka där. Har också bestämt vad mitt nya program ska handla om. Det får ni höra om när det är inspelat och upplagt på hemsidan.

Har idag gått en promenad på radion, det var jag och två handledare som var ute och gick. Kan behövas och när jag kom in så fick jag säga till en handledare att hjälpa mig att öppna ett fönster då det blir väldigt varmt i rummet jag sitter. Trots att det inte är så varmt ute. Har som sagt gått en promenad och har kommit upp i över 5000 steg idag.

Ikväll har jag kollat på filmen Sherlock Holmes: A game of shadows på hbomax.

Handling:

Sherlock Holmes, vars briljans endast överträffas av hans ego, ställs inför det kriminella geniet professor Moriarty när den österrikiska kronprinsen hittas död. Han konstaterar att det rör sig om mord och att detta är en del i en långt större konspiration. Med hjälp av Sim, en spåkvinna som sitter på kunskap som kan vara nyckeln till mysteriet, och en motvillig Watson, tar han upp jakten på Moriarty.

Filmen är ett måste om man gillar den första Sherlock Holmes filmen från 2009. I denna film har vi en svensk skådespelare i Noomi Rapace som spelar Sim, en spåkvinna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Måndag, ny vecka och Sherlock Holmes: A game of shadows”

  1. Så härligt att det kändes så bra för dig att komma tillbaka till studion. Förstår att det kändes hur bra som helst verkligen 🙂. Det var varmt inne även där jag är idag, känns att solen börjar värma nu.

  2. jätte bra att komma upp i steg. kroppen behöver mkt motion och rödreöse. jag går oftast 5000 – 7000 steg. men vill komma upp mot 10.000 igen men är på väg 😊

  3. Just nu är det en konstig tid då man pratar väder. Ingenting blir rätt 😊 För varmt att vara inne, för kallt att vara ute,,

  4. eller hur. Men har däremot hellre lite för kallt än för varmt. När det är för kallt kan man klä på sig medan när det är för varmt så känns det ibland som man skulle vilja ta av sig huden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *