Tisdag, dokumentär och Alvin och gänget 2

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Där har jag bland annat sett en del av en dokumentär med en handledare. Vi valde att bara se hälften då den är riktigt stark att se och vi blev trötta på slutet. Annars har jag gått en promenad medan jag var på radion.

Efter jag slutat på radion så var jag in på en affär i centrum i ett ärende och hittade vad jag sökte. Efter det kom jag hem och duschade.

Till middag åt jag fläskkotlett med bearnaise sås och till det nudlar. Det var så gott.

Efter middagen så jag filmen Alvin och gänget 2 på disneyplus.

Handling:

Alvin och hans gäng blir tvungna att gå tillbaka till skolan där det för deras del bara blir mer bus, mer sång och ännu fler tokigheter. Men när skolan hotas av nedläggning och enda chansen att rädda den är att vinna en musiktävling där priset är 25,000 dollar är det självklart att våra ekorrar ställer upp.

En mysig komedi som man kan se både som barn och vuxen.

Imorgon ska jag ha indiemöte med en av handledarna. Sen ska jag också posta ett paket. Annars har jag inget planerat ska också försöka se sista delen av den dokumentären vi började se idag.

#nouwbloggare #uppsalabloggare #nouwbloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Tisdag, dokumentär och Alvin och gänget 2”

  1. Den har jag inte sett inser jag, har nog bara sett ettan? Eventuellt tvåan minns att jag såg tjejerna någon gång också. Dock var min favorit den tecknade Alvin och gänget speciellt långfilmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *