Onsdag, indiemöte och filmen Brightburn

Hallå där!

Hoppas eran dag har varit bra.

Här har man varit till radion. Har haft indiemöte med en handledare och sett den andra delen av dokumentären med samma handledare. Flera har frågat vad det är för dokumentär och den heter: White Light, Black Rain: The Destruction of Hiroshima and Nagasaki och finns på hbomax och youtube. Har även gått en promenad med några på radion så har kommit upp i minst 5000 steg.

Ska även försöka skriva ett inlägg där jag berättar lite mer om radion jag är på. Får försöka göra det imorgon då det är sista dagen jag jobbar denna vecka. I helgen har jag tänkt gå på bio och det lutar mot att jag kommer se Sing 2 på fredag.

Har idag också postat ett paket så nu hoppas det kommer fram i tid till mottagaren.

Ikväll har jag sett på filmen Brightburn på sfanytime.

Handling:

Tori och Kyle drömmer om att bilda familj, men kämpar med infertilitet. Deras drömmar blir besannade när ett rymdskepp med en liten bebis kraschar i skogen. Paret bestämmer sig för att ta hand om pojken, och ger honom namnet Brandon. Brandon växer upp till en smart och hjälpsam pojke, men när han fyllt 12 år förändras plötsligt allt. Brandon upptäcker att han har superkrafter, och han tänker inte använda dem i gott syfte…

En bra film som jag såg redan när den kom på bio. Skräck blandat med Sci-fi och väldigt bra skådespelare.

Finns på sfanytime och kan hyras eller köpas. Jag köpte den där för att jag visste att jag tyckte filmen var bra.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Onsdag, indiemöte och filmen Brightburn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *