Min dagliga verksamhet- Radio Fyris

Har varit på radion sen 2016 då jag hade en provperiod vilket resulterade att jag stannade kvar. Däremot så har radio fyris funnits sen 2009. Vi har bytte lokal 2018 då förra huset vi var i skulle byggas om. Radio fyris är en av många dagliga verksamheter som uppsala Kommun har.

Vi är ett 20 tal brukare och tre handledare på radion. Vi brukare gör radioprogram om våra intressen med hjälp av handledarna som måste godkänna ämnet eller vinkeln om det är ett program med ens åsikter.

Jag har gjort program om serier jag har sett och vill tipsa om. Har också gjort program om ridning innan det blev godkänt som friskvård. Gjorde också en serie program om andra världskriget men har också gjort program om mina diagnoser och hur det är att leva med dem.

Här hittar ni min profilsida : IDA

Här kan ni lyssna på det program jag gjorde förra året då det var 35 år sedan kärnkraftsolyckan i tjernobyl hände:

Länk till programmet
#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #dagligverksamhet

0 reaktioner till “Min dagliga verksamhet- Radio Fyris”

  1. Det låter så roligt det jobbet du har. Vilka möjligheter att få grotta ner sig i något man tycker är roligt och intressant. Önskar att den möjligheten fanns på fler ställen.

  2. Det låter verkligen som du har hittat ditt drömjobb, du beskriver verkligen radion på ett fint sätt. Också väldigt bra ämnen du tagit upp, det tänker jag uppskattas.

  3. Vad roligt att du varit på radion så länge och även bra att du stannade kvar, låter roligt att jobba på radio faktiskt =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *