Fredag, promenad och filmen QUICK

Hallå där!

Hoppas eran fredag varit bra.

Här har man varit till Gottsunda och handlat. Har även börjat lyssna på del 2 av Trummornas dån då de böckerna är uppdelade i tre delar. Det är på svenska jag lyssnar.

Annars har jag varit ute på en liten promenad i solskenet. Hoppas det fortsätter vara så här härligt så det blir varmare och man kan snart gå ut i skogen igen.

Till middag åt jag en god tacogratäng som en annan boende varit med och gjort. Däremot så fick jag ont i magen och tror det var pga grönsakerna som tillagats i ugnen. Ringde morsan och hon sa att det kan vara det min mage reagerade på då jag vanligen inte äter mycket grönsaker.

Ikväll har jag kollat på filmen Quick som jag köpt på sfanytime.

Filmen handlar om hur journalisten Hannes tillsammans med en kollega kontaktar den dämda mördaren Thomas Quick som sitter på rättspsyk. Hannes får honom att sluta ljuga och för upp ögonen för något som visar sig vara den största rättsskandalen i svensk rättshistoria. Mitt i allt får Hannes veta att han har cancer och måste klara av behandlingen samtidigt som han jobbar.

En gripande film man inte kan sluta på att kolla på förrän den är slut. Jonas Karlsson gör en av sina bästa roller som journalisten Hannes. David Dencik fick en guldbagge för hans roll Thomas Quick. En av de bästa svenska dramafilmer som gjorts.

Imorgon ska jag på bio och se Sing 2 annars har jag inget planerat.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Fredag, promenad och filmen QUICK”

  1. Vad gott med tacogratäng. Mums Och Jonas Karlsson är ju en bra skådespelare tycker jag. Han har gjort många bra filmer 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *