Lördag, bio och härligt väder

Hallå där!

Hoppas eran dag har varit bra.

Idag har jag varit och sett Sing 2 på bio. Åkte bussen till svandammen för att sedan gå till bion. Där så träffade jag på en kille som brukar vara där. Han är typ lika stor filmnörd som jag. Däremot var det ett tag sedan jag var på filmstaden då jag såg döden på nilen på royal. När jag skulle välja snacks till filmen så valde jag två kexbars från nicks och en fanta vattenmelon zero som dryck.

Filmen var bra. Däremot var de enda rösterna jag kände igen var Sara Dawn finer och Tommy Körberg.

Handling:

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City.

Utan de rätta kontakterna, måste Buster och hans artister – inklusive den plågade grismamman Rosita, det rockande piggsvinet Ash, den seriösa gorillan Johnny, den blyga elefanten Meena och, naturligtvis, den svinaktigt extraordinära provokatören Gunter – ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av en hänsynslös mogulvarg som heter Jimmy Crystal.

I ett desperat försök att få Mr. Crystals uppmärksamhet försöker Gunter spontant pitcha en vansinnig idé, som Buster snabbt hakar på, och lovar att lejonrocklegenden Clay Calloway kommer att vara med i deras nya show. Problemet är att Buster aldrig har träffat Clay, en artist som drog sig tillbaka från världen för mer än ett decennium sedan, efter förlusten av sin fru, och inte har setts till sedan dess.

Filmen var underhållande och rolig. Så bra att det trots att det var svenskt tal så var låtarna på engelska. Delar ett klipp en av låtarna som var med i filmen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #funktionsnedsättning #filmnörd

0 reaktioner till “Lördag, bio och härligt väder”

  1. Min kompis frågade mig om jag ville gå på bio och se tisdagsklubben. Det var precis den filmen jag ville se så blev superglad då hon frågade mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *