Söndag, Malignant och lermask

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit till Gottsunda för att panta burkar och handla lite. Har även lyssnat på ljudboken Trummornas dån av Diana Gabaldon. Är just nu på del 2 men har ungefår halva kvar och sedan är det en del 3 också.

När jag kom hem från Gottsunda så fick jag hjälp av en personal att städa lägenheten. Fick också hjälp att byta sängkläder. Skulle klara det själv om jag inte hade ett kedjetäcke på 8 kilo. Ibland kan det bli statiskt och man får stötar av det.

Det där täcket gör att jag sover så mycket bättre. Har till och med det på sommaren när det är som varmast, då har jag fläkt vid sängen på full effekt och öppet fönster.

Ikväll har jag kollat på filmen Malignant på hbomax. Har också haft lermask i ansiktet då det är en del av min hudvårdrutin. Så snart ska jag krypa ner i den ren bäddade säng och försöka sova så jag orkar upp imorgon.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Hoppas nästa vecka blir lika bra som denna varit.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Söndag, Malignant och lermask”

  1. Ljudbok är så skönt att lyssna på. Vad bra att du får hjälp med visa saker i ditt hem. Mm jag tjatar på Kent att han ska skaffa sig ett bolltäcke/kjedjetäcke. Då han vrider på sig mkt & svårt att komma till ro. Vad bra att kjedjetäcket hjälper dig 🙂.

    Ansiktsmask har jag med i min hudvårdsrutin. Ansiktet blir så skönt då. Ååå renbäddad säng 🥰.

    Ha en fin dag🌷

  2. Ja alltså kedjetäcke är så bra men det kostar en del om man ska köpa det själv. Eller hur det är så skönt att huden känns så len efter. Ja inget slår en ren bäddad säng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *