Måndag, personligt program och myskläder

Hey där!

Hoppas att solen skiner hos er också och att det börjar bli varmare ute. Här har man tagit en promenad med kollegorna på radion. Annars har jag skrivit på manuset för mitt program jag ska spela in på onsdag är det tänkt. Det blir ett väldigt personligt program.

Annars har jag bara lyssnat lite på ljudboken Trummornas dån när jag satt på bussen till radion. Jag har tur att jag trots bor på andra sidan stan så kan jag ta samma buss till radion. Skönt att inte behöva byta då det kan ställa till det. Så jag har ca 30 minuter på buss både dit och hem från radion.

Har inget planerat när jag kommer hem. Ska byta om till myskläder för jag har aldrig jeans på mig hemma om jag inte ska få besök och jag ska bort någon stans. Någon mer som har vissa hemmakläder?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

16 reaktioner till “Måndag, personligt program och myskläder”

  1. Oja solen skiner här. Så härligt ☀️😃. Hoppas att du får programmet på onsdag då. Det är väldigt skönt att lyssna på bok på bussen. Skönt att du slipper att byta. Ja, att byta buss eller tåg är verkligen inget kul. Jag undviker det så mycket jag kan.

    Jag går alltid i myskläder hemma. Det är lätt & skönt 😊.

    Hoppas att din vecka har börjat bra🌷

  2. Ja alltså vädret här i Göteborg har varit magiskt idag, så soligt och varmt, tyvärr har jag varit på jobbet hela dagen och inte kunnat njuta av det mer än på håll inneifrån. Skönt att kunna lyssna på något när man åker buss då

  3. Varit fina vädret för oss också idag, skulle bli det de närmsta dagarna och ja jag gillar också att slänga om mig till mjukiskläder då jag kommer hem, mjukt och skönt ska det vara

  4. Det är verkligen härligt att lyssna på ljudbok och det passar j perfekt när man tex åker buss. Det har blivit en del ljudböcker för mig med nu 😊

  5. Här märks våren av också. Gällande kläder så är jag som du, oftast slänger jag på mig något lättare hemma. Vill känna mig bekväm i hemmet 🙂

  6. Även om det tar lite tid är det skönt att slippa byta. Skulle jag åka kollektivt har jag två byten om jag inte vill gå en bra bit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *