Tisdag, manusskrivande och filmen Darkest hour

Hallå där!

Hoppas er dag har varit bra.

Jag har varit på radion och skrivit manus till programmet jag ska spela in imorgon. Är färdig med manuset. Som jag berättat tidigare blir det ett personligt program. Har också varit ut på en promenad så har gått över 5000 steg idag.

Ikväll har jag kollat på filmen Darkest hour som jag hyrt på sfanytime.

Handling:

En spännande och verklighetsbaserad berättelse som utspelar sig i början av Andra världskriget, under Winston Churchills första tid som premiärminister. Nyss tillträdd ställs Churchill inför ett av hans mest avgörande val: att försöka mäkla fred med Nazityskland, eller att stå upp för sina ideal och tron på sin nations suveränitet. Medan de till synes ostoppbara tyska styrkorna breder ut sig över den europeiska kontinenten, utmanad av en oförberedd allmänhet, en skeptisk kung och till och med sitt eget parti, måste Winston Churchill ta sig igenom sitt livs mörkaste timme.

Filmen är innehåller en del humor och spänning. Gary oldman som spelar Winston Churchill gör en så bra roll som han vann oscar för bästa manliga huvudroll.

Favorit citat: You can not reason with a tiger when your head is in its mouth.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Tisdag, manusskrivande och filmen Darkest hour”

  1. Det kan inte ha varit en lätt uppgift. Krig är så grymt. Hur kan någon bara gå in och starta ett? Att bomba sönder ett barnsjukhus, osv. Vad driver dom människorna?

  2. Skönt att blivit klar med manuset som är personligt. Vad bra att du gick 5 tusen steg 👏🏻🙂.

    Kan inte du lägga in en länk här till det personliga programmet??

    Ha en bra Lill lördag! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *