Onsdag, inspelning och The maze runner

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Jag har varit på radion där jag spelat in mitt nya program. Har också publicerat det. Som jag sa så blev det ett personligt och det handlar om att jag inte längre har Emotionell Instabil personlighetsstörning. Nedan kan ni lyssna på det.

På kvällen har jag kollat på The maze runner på disneyplus.

Handling:

Thomas vaknar upp instängd i en gigantisk, ständigt föränderlig labyrint tillsammans med en grupp andra pojkar. Han har inget minne av världen utanför förutom konstiga drömmar om en mystisk organisation. Pojkarnas enda chans till överlevnad är att samarbeta och pussla ihop ledtrådar för att hitta en väg ut ur labyrinten innan det är för sent…

En väldigt bra film. Denna är den förta av tre filmer i maze runner triologin. Den är baserad på boken maze runner . i dödens labyrint av James Dashner. En bra film om man gillar SCI-FI och action.

#nouwinfuencer #nouwbloggare #uppsalabloggar #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Onsdag, inspelning och The maze runner”

  1. Så fin frisyr du har. Gillar småflätor. Kul med ditt egna radioprogram. Det vill jag lyssna på. Visst finns det flera maze runner? Har för mig jag sett någon men känner inte igen handlingen.

  2. Kul att du la upp en snutt av ditt program på radio. Viktigt att prata om diagnoser som inte alltid syns. Men som känns mycket för personen som har det. Nä, man ska aldrig ge upp!

    Hoppas att du har en bra dag! 🌷🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *