Torsdag, kallt och saw

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man varit på radion där jag bland annat sett klart en dokumentär med en av handledarna. Det blev en promenad också med de på radion. Däremot var det kallt och grått idag men hoppas det blir varmare imorgon. Efter radion var jag en sväng till Gottsunda för hade en beställning att hämta på apoteket hjärtat. Det var bland annat pollentabletter så nu ska jag börja ta de imorgon. Hoppas att slippa besvären.

Ikväll har jag kollat på filmen Saw som jag köpt på sfanytime.

Handling:

När du långsamt återfår medvetandet befinner du dig på en halvdunkel, råkall och stinkande källartoalett. Du är fastkedjad vid ett tjockt rör. På andra sidan av rummet ser du en annan person, fastkedjad på samma sätt. Nu upptäcker du liket som ligger mitt i rummet. Hur hamnade du här och hur kommer du härifrån?

En brutal skräckfilm där någon låter sina offer försöka rädda sig själva. Det slutar dock oftast att de torterar sig själv till döds. Denna film är från 2004 vilket är samma år som jag började gymnasiet så den har ganska många år på nacken.

Imorgon är det fredag och då är jag ledig. Ska in en sväng till stan och hade då tänkt gå in på hemköp för att handla. Får se hur vädret är och om det är varmare.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Torsdag, kallt och saw”

  1. Jobbigt med pollen, stora sonen har det här med så jag har bunkrat upp med antihistamin till honom här nu. Här skall bli fint väder i helgen men det har regnat på tvären och varit kallt idag. Vad skönt att du är ledig här är det massa jobb, slog precis igen datorn efter lite kvällsjobb och snart är det morgon och jobb igen

  2. Vad bra att du börjar med pollenmedicin nu, jag började med pollenmedicin för en månad sen och känner inte av lika mycket som innan jag började. Vad spännande att du har varit med på radion

  3. Ja, nu kommer den där tiden med kli i näsan (för min del). Behöver också köpa allergitabletter. Mysigt med en promenad även om det inte var så fint. Jag har inte sett en enda sawfilm faktiskt. Känns inte som något för mig, låter alldeles för brutalt…..

  4. Har aldrig vågat se den där. Tycker den verkar sjukt läskigt. Aha är du 88:a? I så fall ät du och min ena syster lika gamla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *