Söndag, hudvård och Ghost ship

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra.

Här har man städat lägenheten med hjälp av en personal. Bytte mina sängkläder också och fick hjälp med det också då mitt kedjetäcke väger 8kg.

Annars har jag gått till Coop och pantat burkar. Så har gått mina 3000 steg idag. Sedan har jag ätit pasta carbonara till middag vilket var väldigt gott. Kommer ha det i matlåda imorgon till min dagliga verksamhet. Det är så enkelt att göra men ändå så gott att käka.

Innan middag så duschade jag och tvättade håret. Efter middagen så la jag en lermask i ansiktet som jag alltid brukar på söndagar. Det ingår i min hudvårdsrutin och jag gör det en gång per vecka. Huden känns så len och mjuk efteråt.

Ikväll har jag kollat på filmen Ghost ship som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Ett gäng med bärgare kontaktas av en kille som fått upp ögonen för en stor båt. Han vill ha deras hjälp att ta sig till båten och bärga den. När de kommer till båten upptäcker att den är i dåligt skick och att den är en båt som varit försvunnen länge. När de kommer ombord på båten så börjar konstiga och läskiga saker hända.

Hur ska detta gå?

Det är en väldigt bra skräckfilm och gammal favorit. En film man kan se hur många gånger som helst utan att tröttna och den är lika bra varje gång.

Imorgon är det måndag och en ny vecka börjar. Ska till radion och jobba. Skriva manus och nog gå en promenad om detta väder fortsätter.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #serviceboende #funktionsnedsättning #funktionsvariation #add

Corky style

Gillar