Söndag, hudvård och Ghost ship

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra.

Här har man städat lägenheten med hjälp av en personal. Bytte mina sängkläder också och fick hjälp med det också då mitt kedjetäcke väger 8kg.

Annars har jag gått till Coop och pantat burkar. Så har gått mina 3000 steg idag. Sedan har jag ätit pasta carbonara till middag vilket var väldigt gott. Kommer ha det i matlåda imorgon till min dagliga verksamhet. Det är så enkelt att göra men ändå så gott att käka.

Innan middag så duschade jag och tvättade håret. Efter middagen så la jag en lermask i ansiktet som jag alltid brukar på söndagar. Det ingår i min hudvårdsrutin och jag gör det en gång per vecka. Huden känns så len och mjuk efteråt.

Ikväll har jag kollat på filmen Ghost ship som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Ett gäng med bärgare kontaktas av en kille som fått upp ögonen för en stor båt. Han vill ha deras hjälp att ta sig till båten och bärga den. När de kommer till båten upptäcker att den är i dåligt skick och att den är en båt som varit försvunnen länge. När de kommer ombord på båten så börjar konstiga och läskiga saker hända.

Hur ska detta gå?

Det är en väldigt bra skräckfilm och gammal favorit. En film man kan se hur många gånger som helst utan att tröttna och den är lika bra varje gång.

Imorgon är det måndag och en ny vecka börjar. Ska till radion och jobba. Skriva manus och nog gå en promenad om detta väder fortsätter.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #serviceboende #funktionsnedsättning #funktionsvariation #add

0 reaktioner till “Söndag, hudvård och Ghost ship”

  1. Det är ju så skönt att bädda rent, jag gör det en gång i veckan och det är så lyxigt att sova i nybäddat. Mannen förstår mig inte alls. Grymt bra att klara av stegmålet, jag hade tänkt sätta ett på mig under maj men har problem med värk i benet och måste vara försiktig tills det känns bättre, så surt. Perfekt med matlåda ju, det borde jag göra oftare här, lunchen på jobbet är så attans dyr

  2. Så härligt att du har gått dina 3000 steg idag och så gott det lät med pasta carbonara, det är ju jättegott. Mysigt med renbäddat oxå

  3. Men va roligt! Jag tittade på den filmen för någon dag sedan ☺️ Håller med dig om att pasta carbonara är gott, vi brukar göra det här hemma också och mina barn älskar det!

  4. Skönt att få hjälp av någon & ni städar tillsammans. Går lättare då. Att panta känns så bra tycker jag att göra. Man får pengar för burkarna & flaskorna 🙂.

    Pasta Cabonare är väldigt gott. Jag har med rutin att lägga ansiktsmask på söndagar 😊. Det är så skönt & ansiktet blir lent & skönt 🥰.

    Låter som en bra måndag. Hoppas det blev så som du hade tänkt 🌷.

  5. Fullkomligt älskar citatet så himla sant! Härligt att lägga lite mask. Tycker du den funkar bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *