100 frågor på 10 dagar del 4

Här kommer del 4 av @madelena s utmaning

Bilden är tagen 2013 i Grekland av mig.

Första semesterminnet?

Jag minns när jag var liten då åkte vi en vecka varje sommar ner till dalarna till farmor och farfar. Jag minns även att farfar lyckas lura min lille bror att om han kissar på flaggstången så slår knoppen högst upp ut.

Bästa resan?

Min bästa resa är helt klart resan till Grekland 2013. Jag fick åka med behandlingshemmet jag bodde på. De betalade resa,mat och boende så det enda jag behövde ha pengar till var om jag ville köpa något hem.

Vad tycker ni om camping?

Camping är inte fel. Har flera gånger bott i stuga. Vid flera gånger var vi en helg till Hede tror jag det heta för att kolla på folkrace.

Vilket färdmedel föredrar ni?

Bil för att det är lugnande och att det inte är så fullt med folk som det kan vara på bussarna.

Har ni något drömresmål?

Drömresmål är så svart men jag vill verkligen dit någon gång i livet. Jag pratar självklart Auschwitz.

Vad tycker ni om kryssningar?

Kryssningar är kul men har ej varit på någon sen jag var barn. Jag minns att jag åkte med pappa på birka. Jag minns också att jag sa till han att det gungar han sa nä men det blåste typ 19m/s. Pappa sa efteråt att han var rädd att jag skulle bli sjösjuk.

Har ni åkt på chartersemester någon gång?

Nej det har jag inte.

Semestertips Sverige?

Jag skulle nog tipsa om att åka till Gränna. Där de gör polkagrisarna. Där har ja varit en gång och det var så mysigt.

Vad har ni för semesterplaner?

Just nu har jag inga planer då vi har en pandemi som gör att man ska vara försiktig att åka längre sträckor speciellt om man ska åka buss/tåg.

När har ni semester?

Jag har semester vecka 27-30 tror jag.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “100 frågor på 10 dagar del 4”

  1. Kul att läsa om dina semestrar och resor, själv älskar jag att resa och saknar det som tusan. Skönt att du fick en resa till Grekland och slapp betala. Älskar Grekland, maten och stränderna så himla ressugen nu.

  2. Haha, vilket roligt lur med flaggstången. Vad bra att du slapp betala när du skulle åka på resa till Grekland. Jag har inte campat någon gång om man tänker camping a la bo i husvagn. Däremot så bodde vi i tält första året jag var på Gotland med familjen.

  3. Ångrade så mycket att jag inte åkte till Auswitch då vi var i Krakow. Vill verkligen se det. Vi får aldrig glömma grymheten nazisesterna utsatte framförallt judarna för. Gränna är en supermysig stad. Var där förra sommaren. Vad kul med resan till Grekland. Vart i Grekland var ni?

  4. I Gränna minns jag att vi var på husvagnssemester när jag var liten. Minns särskilt att vi stod och tittade på när de gjorde polkagrisar och att vi köpte en hel del med oss hem.

  5. Gränna är mysigt. Vi stannar alltid till där när vi åker till Göteborg. Blir alltid en massa polkagrisar att smaska på på vägen ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *