3 Tips för en underbar höst

1. Benvärmare,vantar och mössa ¨

Kom ihåg att plocka fram benvärmare, sådan du har på benen utanpå byxorna. Vantar ska fram så snart som möjligt då det enligt mig inte finns något värre än att stå ute och frysa om händerna. Mössan ska på för att inte man ska frysa om huvudet och även skydda öronen.

2. Vrid upp värmen på elementen

Försök att vrida upp värmen på elementen så snart det börjar bli kallt och blåsigt ute. Ingen vill sitta inne och frysa och kom ihåg att ha strumpor på dig inne. Om du har öppen spis som du kan elda i så är det ingen dumt förslag att börja elda i den då det ger värme också.

3. Ta fram varmare jackor och skor

På hösten blir det ruskigare väder som gör att man behöver varmare jacka och skor. När du ändå är igång kan du hänga undan sommarjackor och skor som du haft på sommaren. Jag har redan tagit fram mina kängor som jag brukar ha på vintern då de är bra att gå i och att det är varma. Ett plus är om skorna är stora så du får i ett par raggsockor i. Ta fram din höstjacka eller rent av vinterjacka. Se till att den har knäppning eller dragkedja som går upp till huvudet. Att frysa på grund av att halsen är bar är inte roligt speciellt när det blåser.

.

#nouwautumnchallenge #nouwbloggare #nouwinfluencer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *