Lite för varmt och paket

Godkväll!

Hur är erat väder?

Här har vi haft upp mot 26 grader och soligt hela dagen. Så det har varit för varmt för min smak. Jag har pga värmen varit inne hela dagen då jag varit hemma från radion då jag inte är helt återställd från förkylningen jag fick förra helgen. Just nu är mitt största problem att näsan rinner men antar att det är det sista som ska ut ur kroppen. Jag hoppas verkligen det..

På eftermiddagen gick jag ner till Coop butiken där jag bor. Jag hade nämligen fått sms att mitt paket från Kicks hade kommit och fanns att hämta i paketskåpet Instabox. Jag passade också på att handla lite när jag ändå var där. På bilden ser ni vad som var det jag hade beställt. Den stora väskan i bakgrunden som det står skin city på fick jag på köpet då jag köpt den lilla produkten som står mellan serumet från lumene och lifterglosset.

Imorgon ska jag börja klockan tolv på radion för att ha en chans att orka med ridlektionen. Nu hoppas jag kunna sova bättre inatt ..

10 svar på ”Lite för varmt och paket

  1. Det var riktig sommar värme igår. Ska inte klaga nu när det är värme som vi har längtat efter så länge, hela vintern. Drygt med din förkylning. Jag skulle inte ha ridit när jag har varit hemma dagen innan. Men det är upp till var & en.
    Kul att få paket & produkter.

    Krya på dig! 🌺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *