En segdragen förkylning

Godkväll!

Hoppas er måndag varit bra. Här har man varit hemma eftersom man inte är hundra procent kry efter att ha varit förkyld i helgen. Jag är fortfarande trött och har problem med att antingen är täppt eller rinner. Jag vet att de sista kan bero på pollen men jag har inga sådana problem av pollen. Så kommer vara hemma imorgon för att jag ska ha en chans att orka med ridlektionen. Kommer börja tolv på radion på onsdag.

Så vad har jag gjort idag?

Jag har kollat på Supernatural säsong åtta där Dean har nyligen kommit tillbaka efter att ha varit ett år i något som kalla Purgatory som kan översättas till skärselden. Sam har medans Dean varit borta haft ett rätt normalt liv.

Har idag också kollat på Grimm säsong två. Då jag började kolla om den serien efter att ha kommit till säsong fem. Nu har Nicks flickvän Juliett vaknat upp ur koman men den enda hon inte minns är just Nick. Samtidigt har Nick behövt berätta för hans kollega Hank att han är en Grimm och vad det innebär.

Ikväll har jag kollat på filmen The meg på hbomax.

Handling:

Ett team i en undervattensfarkost blir attackerad av en gigantisk haj och de på ytan är tvungen att ta hjälp av en gammal kollega för att försöka få upp dem. Kollegan spelas av Jason Statham. När han försöker få upp dem så attackerar den igen. Efter att några med andan i halsen undkommit så går det inte länge förrän de förstår att den varelsen inte är kvar i den djupa delen av havet. Snart inser de att de måste döda den men frågan är hur många är det egentligen?

Recension:

En bra film som bara är 1 timme och 50 minuter. I filmen har vi en låt som vi svenskar känner igen då det är carolas hej mickey fast på ett annat språk som jag inte kan säga vilket det är. Denna film kom 2018. En av huvudrollerna spelas av Jason Statham. En bra film som är spännande från början till slut. Och vet ni? Det har kommit en uppföljare som heter The meg 2: The Trench vilket var förra årets bottennapp när det kommer till uppföljare till en film.

5 reaktioner till “En segdragen förkylning”

  1. Jag har tyvärr hört att förkylningar är långdragna. Det är bara att låta kroppen ta hand om det i lugn & ro. Inte stressa.
    Pollen allergi kan man få en gång & aldrig mer eller få det & varje år ha besvär. Så olika.
    skönt att kolla serie när man är sjuk.

    Krya på dig! 🌸

  2. Det går ju bara runt för dig. Min man är hemma nu för att han tappade rösten och har ont i halsen. är rätt kallsvettig också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *