A coffee with my Best friend

Hejsan!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit in till Uppsala för att jag skulle träffa min bästa vän och fika med henne. Det var ett bra tag sedan vi träffats pga privata orsaker. Det var så roligt att träffa henne igen. Vi fikade på Espresso house och jag tog en Caramellatte. Det var så gott med en värmande dryck istället för en kall. Upptäckte också att det skiljer ca 10kr på vad min varma dryck kostar och vad den kalla drycken jag brukar ta.

Nu på kvällen har jag kollat på The conjuring 2 som jag hyrde på Sfanytime. Var ett tag sen jag såg den filmen. Har gått mina 3000 steg idag så är nöjd med mig själv.

Imorgon har jag inget planerat. Ska städa min lägenhet för det vart inte gjort idag då jag hade ont i knäna när jag kom hem från Uppsala. Ska också gå ner till Coop och panta burkar då det börjar bli en del nu, hade tänkt köpa något snacks till imorgon kväll för panten.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “A coffee with my Best friend”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *