A little bit….

Hallå där!

Här har vädret varit så härligt men kunde vara utan allt pollen. Har ju tack och lov börjat med medicin så det är under kontroll. Har en sak jag måste berätta.

Jag bor på ett service boende och just nu är det en ordinarie personal som jobbar. Tre andra är sjukskrivna. Igår fick jag veta att den ordinarie som också är min kontaktperson ska sluta. Den jobbar bara maj ut. Så det känns lite hopplöst. Däremot är jag glad att jag mår så bra som jag mår då detta i en period då jag mår dåligt kunde ha slutat hur som helst. Jag är rätt impulsiv de gånger jag mår dåligt.

Får se hur detta kommer sluta.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

3 reaktioner till “A little bit….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *