A little bit of ångest

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit in till Gottsunda för att handla lite. Annars har man tvättat en maskin med tvätt för fick ju tvättmaskinen fixad för någon dag sedan. Så nu kan jag tvätta utan att det blir översvämning på golvet.

Till middag så hade vi ugnsbakad falukorv med ost och tomat och pommes till. Efter så har jag kollat på filmen Pearl Harbor på disneyplus. Just nu sitter jag och lyssnar på slutet av ljudboken Percy Jackson – Titanens förbannelse på bookbeat. Kommer skriva recension om den imorgon.

Imorgon ska jag också på bio och då ska jag se Venom let there be carnage för andra gången då jag tyckte den var så bra att jag vill se den igen. Var meningen att jag skulle se När lammen tystnar men den började inte förrän kvart i sju och det blir för sent för mig då jag har medicin klockan åtta.

Idag har jag tagit en lugn dag då jag inte har räknat steg. Man måste komma ihåg att inte pressa sig och plus att jag har haft ångest också.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #svenskbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *