A little bit of film

Hej finisar!

Nu var det ett tag sen känns det som i alla fall. Jag mår inte helt hundra får vara glad för de bra dagarna. De senaste dagarna har jag haft denna låt on my mind… Älskar låten och filmen (a star is born) är väldigt bra men enligt mig så önskade jag att det kunde ha varit ett annat slut på filmen. Någon som håller med?

Idag har jag jobbat hemifrån och har gått en promenad med en personal. Har gått mina 5000 steg och varit en snabbis till gottsunda. Just nu sitter jag och kollar på Harry potter och den flammande bägaren. Har btw läst alla harry potter böckerna både på svenska och engelska. Vilken är eran favorit film av Harry potter filmerna?

Min är helt klart Harry potter och halvblodsprinsen. Den är mörk och ledsam men för mig så är den bästa filmen av de åtta filmerna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

6 svar på ”A little bit of film

  1. Ett pinsamt erkännande: jag har inte sett alla Harry Potter-filmerna och inte heller läst alla böckerna i serien. Slutade någonstans runt femman. Jag tycker jätte-jättemycket om världen och sagan i de tidiga böckerna, sagostämningen passar mig perfekt. Känner mig kluven inför resten, men borde ge både böckerna och filmerna en ny chans. Är dock väldigt förtjust i filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them.

  2. Har svårt att välja vilken Harry Potter jag tycker bäst om. Tröttnar aldrig på någon av filmerna vilket är märkligt då jag verkligen inte är någon filmmänniska

    Bra att du kan vara glad över de bra dagarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *