A little bit of me

Hallå där!

Idag har dagen varit bra förutom lite ångest på kvällen. Jag gick ut och gick en promenad vid sex tiden då det var för varmt på dagen och det ska tydligen bli varmare imorgon. Blir nog att gå promenaden på kvällen igår och att man går i skogen där det är skugga.

Tror det typ ska bli 30 grader varmt.. Så det är viktigt att dricka vatten och även äta. Jag har ibland svårt att äta när det är väldigt varmt. Imorgon är näst sista arbetsdagen innan jag går på semester i fyra veckor. På torsdag är sista arbetsdagen. På lördag ska jag och morsan och C till citygross för att handla då jag fått en 10% kupong som gäller denna vecka.

På söndag ska jag hem till min bästa vän, ska tillbringa ca en timme på buss så jag hoppas att bussen har bra AC. Ska bli så roligt att träffa henne igen då vi inte setts på några veckor.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *