A QUIET PLACE AND A QUIET PLACE PART II

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Har gått en promenad och det vart till och från Coop, I denna värme så var det bra gjort tycker jag. Nu på kvällen har jag kollat på filmen A quiet place då jag ska se A quiet place part II imorgon på bio. Jag har tur igen för jag åker buss dit men igen kan mamma och C komma och skjutsa mig hen efter bion.

A quiet place handlar om att Utomjordingar har tagit över jorden. För att överleva måste man vara tyst då dem attackerar på ljud. De har inga ögon så deras hörsel är väldigt bra. Man får följa en familj där de måste vara tysta då de lever på en gård. Mamman är gravid och hon måste på något sätt klara av förlossningen utan att det hörs. De försöker också lista ut vad utomjordningarnas svaghet är.

Denna film är från 2018 och tvåan har premiär imorgon på bio.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd #bestofnouw

0 reaktioner till “A QUIET PLACE AND A QUIET PLACE PART II”

  1. Så skönt med lite rörelse. Den där filmen låter läskgk, jag blir livrädd av filmer om utomjordingar 😅

  2. Jag var och gick en lång rask powerwalk förrut på kvällen och det var väldigt varmt, men med bara musik i öronen är det skönt trots allt =D

  3. Låter som en bra film! Kul med bio, längesen jag var på bio nu faktiskt. Saknar det… Skönt med promenad. Jag försöker promenera minst varje dag. Så skönt att röra på sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *