A sunny day

Igår så började dagen med att jag och en personal tog en promenad och jag kunde testa min nya flaska, Den är suverän plus att jag använder den hemma för att den håller vad de säger. Den ska nämligen hålla en kall dryck kall i upp till 24h medan den ska hålla en varm dryck varm i 12h. Denna flaska ser ni nedan och passa på för de har just nu 50% rea på allt.

Igår var jag också in en sväng till Uppsala och drack en Frapino Coffee med karamellsmak. Så nästa gång kommer jag kunna dricka en sådan gratis då man får var 10 gratis i deras app. Super bra tycker jag. Idag har dagen varit full då jag mamma och C var och handlade på¨Citygross. Jag hade en 10% kupong där och vi kom upp i typ 85kr rabatt. Efter city gross så åkte vi hem till mig och käkade grillad kyckling och potatis sallad.

Skulle egentligen panta på city gross men av de tre pantmaskinerna de hade fungerade bara en. Det var flera i kö så jag struntade i att panta. Imorgon ska jag till min bästa vän som jag inte träffat på länge. Ska hem till hen för första gången.

Vad har ni gjort idag?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *