Allt jag vill ha

Hey där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Åkte som vanligt till radion imorse och där hjälpte en kollega mig att klippa mitt program. Det är det sista i min programserie om andra världskriget. Förhoppningsvis har någon lyssnat igenom det tills på fredag så jag kan publicera det. Hoppas att ni har haft bättre väder på eftermiddagen för här har det regnat så man var aningen blöt när man kom hem. När jag kollade på posten så hade 7 säsongen av Game of thrones kommit. Köpte av en kille på facebook för en hundra lapp.

Nu sitter jag och kollar på sjätte säsongen av Game of thrones. Jag har kommit till epideode 5 och ska kolla klart det avsnittet innan jag säger godnatt!

Imorse så spelades denna låt upp för mig på spotify och jag fastnade direkt för den..

Vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *