Angående det som hände i tisdags natt

Tack för alla kommentarer och jag har nu sagt till personalen att de ska ringa till affektiva imorgon. Detta bör min läkare veta om och att det kanske ska kolla upp. Jag antar att de kanske kommer vilja att jag tar blodprov. För något sådant ska inte hända. Nu denna gång var det ingen fara men hade det varit skarpt läge så… Men våra lägenheter är som en cell så min ytterdörr ska kunna hålla elden ute i typ 1 timme i alla fall..

Dock ger detta mig lite ångest så jag hoppas de får tag på någon imorgon,

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “Angående det som hände i tisdags natt”

  1. Det är bra att du ska kolla upp medicin med din läkare. Även om det inte var skarpt läge denna gången. Så kan det vara det nästa gång 😊. Det är ju bra att du har en dörr som står i mot mycket värme.
    Jag hoppas att det går bra med läkaren 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: