Angående det som hände i tisdags natt

Tack för alla kommentarer och jag har nu sagt till personalen att de ska ringa till affektiva imorgon. Detta bör min läkare veta om och att det kanske ska kolla upp. Jag antar att de kanske kommer vilja att jag tar blodprov. För något sådant ska inte hända. Nu denna gång var det ingen fara men hade det varit skarpt läge så… Men våra lägenheter är som en cell så min ytterdörr ska kunna hålla elden ute i typ 1 timme i alla fall..

Dock ger detta mig lite ångest så jag hoppas de får tag på någon imorgon,

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

11 reaktioner till “Angående det som hände i tisdags natt”

  1. Inte kul om man sover för tungt av medecinerna, särskilt inte om det skule hända något, nu gör det ju inte det oftast men hoppas att läkaren kan justera så att du sover mindre tungt i fortsättningen

  2. Jag förstår att du är oroad och fick ångest över detta, det hade jag också fått. Men är nog ingen fara, hoppas du kan pratar med din läkare.

  3. Det låter bra att du ska få hjälp av läkaren att kolla upp det hela. Man vill ju sova gott, men inte hur hårt som helst. Skönt om du kan känna dig trygg att du vaknar när det behövs.

  4. Fick lov att gå tillbaka för att se vad som har hänt. Klart det är oroande om du inte har vaknat till larmet men kanske var det just för att du sov tungt som du inte görde det. Det är hur som helst bra om dom kollar upp det!

  5. Det är bra att du ska kolla upp medicin med din läkare. Även om det inte var skarpt läge denna gången. Så kan det vara det nästa gång 😊. Det är ju bra att du har en dörr som står i mot mycket värme.
    Jag hoppas att det går bra med läkaren 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *