Ångesten fick inte bestämma över mig

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit till hemmakväll och köpt lite lösgodis och läsk. Så har fått in en del motion då jag gick från svandammen till Hemmakväll och sedan till centralstationen. Efter jag kom hem så har jag städat lägenheten med en personal. Allt detta har jag gjort trots att jag har haft ångest hela dagen men jag bestämde mig för att inte låta ångesten bestämma hur min dag skulle se ut. Ångesten är trots allt inget farligt och alla människor har det någon gång i livet. Det farliga är om vi låter ångesten få bestämma över oss vad vi ska göra eller får göra.

Har nyss varit ner och käkat middag på basen. Efter det så har jag börjat kolla på The conjuring 2 som jag köpt på sfanytime.

Handling:

I skräckfilmen THE CONJURING 2 får vi följa ytterligare ett verkligt fall ur Ed och Lorraine Warrens arkiv. Vi återser Oscar®nominerade Vera Farmiga och Patrick Wilson i rollerna som Lorraine och Ed Warren, som i ett av deras mest skrämmande fall reser till London för att hjälpa en ensamstående mamma som bor med sina fyra barn i ett hus plågat av onda andar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #eips #bestofnouw

0 reaktioner till “Ångesten fick inte bestämma över mig”

  1. Kloka ord du skriver. Det är väldigt lätt att säga att ångesten inte ska ta över, men kanske inte lika lätt att faktiskt göra så. Du har kommit långt. Lätt att säga att ångesten inte är farlig även om de flesta av oss vet att det faktiskt är så, men behövs mycket för att klara av att hantera det i akuta läget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *