Att vara stark…

Tack för alla fina kommentarer på mitt föra inlägg det värmer mitt hjärta!

Ibland behöver man få ur sig hur man mår och att det kan vara bra att få ord på hur man mår. Att det kan vara bra att man får ord på sina känslor. Hittade dikten ovanför på facebook och den är så sann.

Denna låt med Cher från filmen Burlesque från 2010 beskriver lite hur jag mår men samtidigt You haven´t seen the last of me. Att ge upp är aldrig mitt val. jag har kommit för långt för att det ska vara mitt val.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa

9 reaktioner till “Att vara stark…”

  1. Kan hjälpa mycket om man skriver ner det som tynger en, iallafall för mig. Jag brukar oftast må mycket bättre efter att jag gjort det. Även om det är svårt att få ner det. Det kan räcka att man skriver ner det bara för en själv, utan att visa det för någon.

  2. Så sant. Klart att det är skönt att få ur sig det man har inom sig. Det ska ut, annars blir det för det mesta bara värre om det finns kvar inuti en.

  3. Den där dikten är fin, men också så otroligt viktig att påminna sig om. Det är ju lite så där ibland att man glömmer bort sådant tänker jag 😊.

  4. Det är en väldigt vacker dikt det där och den stämmer så bra …. dikter, ord, musik – hur skulle vi klara oss genom livet utan? De stöttar, peppar, tröstar bygger upp och omfamnar våra känslor. skönt att ha det att falla tillbaka på…fint att du är ärlig med hur du mår…först då kan man få rätt stöd från de som läser.

  5. Stark text och låt. Hämtar själv mycket styrka i film, litteratur och musik, så kan relatera till att du har sånger för olika händelser och känslostämningar i livet. Jag har lyssnat på Burlesque-låten flera gånger nu – tusen tack för låttipset! You haven’t seen the last of me är verkligen superfin.

  6. men vilken fin dikt, och den är verkligen så sann, att vara stark är verkligen inte att aldrig vara svag utan att fortsätta kämpa även hur tufft det är <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *