Båtresan och idag

För att berätta lite om gårdagen så vart det en bra dag tillslut. Min känsla när jag satt på bussen till båten var allt annat än bra. När vi hade kommit på båten så fick vi leta en bra stund innan vi kunde hitta en plats att sitta och äta vår mat vi hade tagit med oss. När vi var ute på däck så landade vad jag först trodde var en jättestor fiskmås men nu har jag kollat och insett att det var en trut jag såg. Inne på taxfree så köpte jag en sminkborste för mina concealers, en higlighter stick plus en del godis. Det vart sent och var inte hemma förrän klockan tio på kvällen och gick inte och la mig förrän halv tolv.

Valde ändå att gå upp klockan tio och det slutade med att jag var tvungen att vila i ca en timme innan mamma kom hit idag. Har fått mina blommor vattnade med blomnäring och sen var jag och mamma till gottsunda. Nu på kvällen har jag kollat ett avsnitt på americas next top modell och gått en promenad men en personal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *