Bio och my day part 3.0

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Idag kom nyheten att Filmstaden öppnar deras biografer 1/6. Detta eftersom antalet personer i en biograf kommer vara max 50 från 1/6. Som jag väntat och längtat efter att gå på bio. Jag ser fram emot att se A quiet place part 2,Spiral: from the legacy of saw och the conjuring The devil made me do it. Ja alla tre är skräckfilmer.

Annars har jag städat lägenheten och håller på att tvätta maskin nummer 2 idag. Har även bäddat rent i sängen. Finns inget bättre än att lägga sig när man har duschat och lägger sig i en ny bäddad säng.

Nu sitter jag och kollar på Criminal minds som ja börjat kolla om från säsong ett på disneyplus.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw

0 reaktioner till “Bio och my day part 3.0”

  1. man känner lika ändå om det kommer bli av. det är mysigt på film staden så det är ju speciellt att va där med . vi håller tummarna

  2. Så skönt att man kan börja gå på bio igen. Det är så mysigt ❤ Yngsta dottern blev överlycklig när hon fick höra detta.

  3. jag såg idag på instagram att de ska öppna igen. kul när de öppnas lite och folk kan blrja leva normalt igen. man har ju nästan bara glömt bort den känslan.

  4. nej men fy för att se skräck på bio. De mörka rummet, de höga ljudet. Hade kissat ner mig flera gånger! hahaha

    Är inget större fan av skräck heller men usch haha

  5. Ja. Äntligen ska dem öppna upp bio. Jag längtar med att gå på bio. Jag vill se Utvandrarna & Topp Gun 2 på bio 🙂

    Det är så skönt att ha städat hem & rena sängkläder i sängen. Speciellt rena sängkläder. Älskar det 🥰 + plus i kanten. Ny duschad LOVE 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *