Bloggutmanin – Jag blir tokig på människor som…

1. Inte håller det de lovat…

För mig är det självklart att har man lovat en sak så håller man det. Det är den gyllne regeln för mig.

2. Folk som luktar som om de har badat i parfym

Folk som inte inser eller skiter i att det finns andra som kan vara parfymallergiker. Jag är inte själv känslig för parfym men hatar när den man sitter bredvid på bussen luktar som en parfymbutik.

#nouwinfluencer #nouwbloggare

0 reaktioner till “Bloggutmanin – Jag blir tokig på människor som…”

  1. Åh vad jag håller med om den första punkten! Kämpar faktiskt med detta just nu då jag har en nära person som är heeeelt omöjligt att göra planer med. VARJE gång slutar det med ett ”förlåt men jag måste ställa in idag. Jag blev erbjuden att göra detta och vill verkligen inte missa det”. Urgh blir så himla less….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *