Bloggutmaning – Diskmaskin eller att diska för hand, vad gör du?

Jag diskar för hand då det inte blir så mycket disk då jag bor själv. När jag äter mat från basen så brukar jag sitta på uteplatsen. Då tar jag tallrik och bestick från basen. Däremot får min mamma ta med sig mina matlådor hem till sig då mina blir feta och det får man inte bort med handdiskning.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

2 reaktioner till “Bloggutmaning – Diskmaskin eller att diska för hand, vad gör du?”

  1. Förstår att du diskar själv när du bor själv. Sedan så bra där att du ibland kan skicka dem till din mamma också. Måste kännas bra att kunna göra så med 😊.

  2. Vi har heller ingen diskmaskin här hemma, fast hade gärna haft det diska är nog den tråkigaste sysslan enligt mig 😂😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *