Bloggutmaning – Har du vinterbadat något i år?

Nej du det har jag inte. Jag är nämligen en fryslort. Badar gör jag på sommaren och då ska det vara väldigt varmt i luften och i vattnet. Annars tar jag hellre en dusch. Har dock sett att fler och fler vinter badar. Jag kanske skulle överväga att testa om det fanns en bastu.

Har du vinter badat i år?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

3 reaktioner till “Bloggutmaning – Har du vinterbadat något i år?”

  1. Jag förstår inte dom som vinterbadar. På sin höj skulle jag kunna rulla mig i snön om det finns bastu. Jag tror att vinterbada blev en grej i år. En varm sommardag är det skönt och bada i sjön.

  2. Vinterbada är inte riktigt min grej, jag gillar inte kyla alls och vill gärna att det är varmt. Var ute barfota i veckan som var en natt och kissade hunden, gick barfota på altanen och fixk så ont i fötterna att det gjorde ont i flera timmar efter. Så bad för mig blir ett näbbig no no 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *