Bloggutmaning – Hur ofta städar du?

Jag städar lägenheten 1 gång per vecka. Det är oftast på helgen jag städar och det får jag hjälp med av en personal. När jag städar så passar jag på att byta sängkläder också men gör det bara varannan vecka. Om jag har varit sjuk eller om det är extremt varmt så byter jag oftare. När jag får hjälp med städningen så diskar jag också om jag har disk. Försöker dock se till att det inte blir för mycket eller att det börjar lukta.

Det var andra bullar när jag bodde i min första egna lägenhet. Då jag blev inskriven på psyk och när morsan kom och besökte mig så undrade jag om hon kunde åka upp till min lägenhet och städa den innan jag vart utskriven. Hon gick med på det men hon var där i fem timmar för att städa en etta. Oops…

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *