Bloggutmaning – Jag trodde det var ett skämt när

Inte ett skämt direkt men när de visade flygplanen som körde in i World trade center på rapport trodde jag inte det var verklighet. Jag trodde det var någon filmsnutt från någon verklighetstrogen film. Jag var bara 13 år då så jag var en tonåring. Nu inser jag att det var lite fel tänkt men man har inte samma sätt att tänka när man är 13 år om man jämför med att vara vuxen.

Tänk att det blir 20 år sedan det hände i år. Man kommer nog alltid komma ihåg datumet 11 september var man än bor i världen. Att något sådant kunde hända fattade man nog inte förens det hade hänt. Vad folk var redo att göra mot andra människor.

Vad var din första tanke när du såg rapport att det hänt?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

8 reaktioner till “Bloggutmaning – Jag trodde det var ett skämt när”

  1. Man trodde ju inte att det hände när man fick höra om det. Tänk att det snart har gott 20 år sen det hände. Det datumet kommer man alltid att minnas

  2. Ja det där var så surrealistisk minns jag. Jag var 17 och förstod knappt heller, minns att man först tänkte att det var en olycka. Men så var det ju inte.

  3. Tänk att det är 20 år redan. Helt galet. Det är så ofattbart att någpn bara kan göra så. Tänk vad hjärntvättade terrorister kan vara.

  4. Precis som du så trodde inte jag heller att det var på riktigt. Inte först men sen fattade jag ju. Tiden går så himla fort, 20 år sedan liksom. Nej elfte september är ett datum man aldrig kommer glömma.

  5. Jag minns när jag såg de där för första gången ja bodde hemma fortf 😟 Och jag trodde helt ärligt talat att det var ett skämt 😟 så fruktansvärt att något sånt skulle ske!! De va så längesen men de är något som har berört mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *