Bloggutmaning – Jag trodde det var ett skämt när

Inte ett skämt direkt men när de visade flygplanen som körde in i World trade center på rapport trodde jag inte det var verklighet. Jag trodde det var någon filmsnutt från någon verklighetstrogen film. Jag var bara 13 år då så jag var en tonåring. Nu inser jag att det var lite fel tänkt men man har inte samma sätt att tänka när man är 13 år om man jämför med att vara vuxen.

Tänk att det blir 20 år sedan det hände i år. Man kommer nog alltid komma ihåg datumet 11 september var man än bor i världen. Att något sådant kunde hända fattade man nog inte förens det hade hänt. Vad folk var redo att göra mot andra människor.

Vad var din första tanke när du såg rapport att det hänt?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Bloggutmaning – Jag trodde det var ett skämt när”

  1. Jag tror att jag blev lite chockad. Trodde heller inte att det var sant. Men ju mer jag såg om det ju mer fatta jag att det var sant.

    Ja, 11:te sept kommer alltid jag att minnas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: