Bloggutmaning – Jag vet alldeles för mycket om…

Filmer helt klart.. är en väldig stor filmnörd.. De filmer jag snöat in mest på är Sagan om ringen/Hobbit. En gång fick jag upp ett minne på facebook och det var att jag hade suttit och väntat på bussen och en tant hade kommit och gått och då hade jag tydligen tänkt för mig själv jäklar vad hon är lik gollum. Man har kanske kollat lite för mycket på sagan om ringen då..

Vad vet du för mycket om?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

En kommentar till “Bloggutmaning – Jag vet alldeles för mycket om…”

  1. Så roligt, det låter verkligen som att du kan mycket om filmer. Är det då främst fantasy som du gillar? Jag kan väldigt mycket om porslin 😃.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *