Bloggutmaning – Minns du dina drömmar? Eller har du drömlösa nätter?

Jag minns ibland mina drömmar. Senast jag drömde så drömde jag att jag födde barn. Behöver jag säga att jag hade lite panik när jag vaknade. Folk som känner mig vet att jag kommer inte skaffa barn och har inte velat det heller. Jag kallar mig frivilligt barnlös

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

2 reaktioner till “Bloggutmaning – Minns du dina drömmar? Eller har du drömlösa nätter?”

  1. Såna där drömmar när man drömmer saker man inte vill kan verkligen vara tuffa. Drömmer en del sådant där själv då och så, men då inte om barn kanske skall säga utan annat.

  2. Drömde nåt ledsamt i natt. Inte så kul. Här har du en till som inte vill skaffa barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *