Bloggutmaning – När var du till frisören senast?

Sista gången jag var till frisör var den 18 september 2020 så alltså ca ett halvår sedan. Det känns som jätte länge sedan. Bilden ovan är resultatet av frisörbesöket. För mig känns det så härligt att komma ifrån frisören då håret känns så fräscht och lätt. Det är nog dags för ett besök igen snart då mitt börjar kännas som det behövs att klippa topparna och även det som är slitet. Jag drar mig för att gå till frisör innan jag har fått covid vaccinet.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

4 reaktioner till “Bloggutmaning – När var du till frisören senast?”

  1. Oh jösses de va längesen jag var hos frisören, annars har jag bett vänner privatpersoner och sambon fixa mitt hår 😊 Men man saknar att bli omhändertagen av en riktig frisör 😃

  2. Jag går till frisören var tionde vecka. Ska dit i mitten på april igen för klippning och färg. Jag får alltid morgontiderna och då är det jag och frisören som är där bara. Rätt skönt faktiskt.

  3. Ja man känner sig så mycket fräschare då, och jag som är kortklippt får ju direkt snyggare stuns på håret igen då och bättre volym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *