Bloggutmaning – Vad är det mest spontana du gjort?

Det mest spontana jag gjort var när jag sökte lägenhet i söderfors. Jag behövde egen lägenhet men trots allt så kände jag ingen i söderfors. Jag visste absolut inte vad jag gav mig in på för vi vet alla hur det gick… Men det var en väldigt fin lägenhet jag fick. Mammas man C sa till mig att han önskade att hans första egen lägenhet varit lika fin. Det enda så var sådär var min häck jag hade på uteplatsen. Det växte mossa på grenarna men fick hjälp av morsan att klippa ner den.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

En kommentar till “Bloggutmaning – Vad är det mest spontana du gjort?”

  1. Modigt av dig att flytta till en stad där du inte kände någon alls. Skönt att du fick en lägenhet när du behövde det 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *