Bokat tid och Torra läppar

Idag har jag efter att kollat med min gode man att jag har pengar bokat tid hos frisör här i uppsala. Sist jag var till frisör var i november förra året. Det blir inte samma frisör då den jag gick till förra gången är för dyr för min plånbok. Det jag kommer göra är att klippa topparna, få bort det som är slitet och tunna ur i nacken.

Självklart så kommer ni få se före och efter bild här i bloggen. De senaste dagarna har mina läppar blivit så torra och jag tror det vädret. Tackar vet ja lip juicers från The body shop. Är era läppar mer torra nu på hösten?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “Bokat tid och Torra läppar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: