Bokat tid och Torra läppar

Idag har jag efter att kollat med min gode man att jag har pengar bokat tid hos frisör här i uppsala. Sist jag var till frisör var i november förra året. Det blir inte samma frisör då den jag gick till förra gången är för dyr för min plånbok. Det jag kommer göra är att klippa topparna, få bort det som är slitet och tunna ur i nacken.

Självklart så kommer ni få se före och efter bild här i bloggen. De senaste dagarna har mina läppar blivit så torra och jag tror det vädret. Tackar vet ja lip juicers från The body shop. Är era läppar mer torra nu på hösten?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

6 reaktioner till “Bokat tid och Torra läppar”

  1. Så härligt att få fixa håret, det brukar vara lite lyxigt att gå och klippa sig, ja torra läppar kan vara ett bekymmer nu på hösten men ännu har jag inte märkt av det så mycket som tur är

  2. Alltid skönt att gå till frisören och få jämna till håret lite grann. Bra att hitta något bra för läpparna, jag blir inte torr förrän det börjar bli kallare.

  3. Så härligt att få till ett frisörbesök. Jag borde unna mig något sådant, sist var 2012 för mig 1😅.

  4. Nästan ett år. då är du verkligen värd ett frisörbesök. Har inga större problem med torra läppar som tur är, men ändå gott med ett härligt läppbalsam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *