Blev livet som vuxen som du trodde det skulle vara?

Nej det vart det inte. För mig vart det ett helvete. Flyttade till egen lägenhet 2009 och då pluggade jag på komvux i Tierp. Pluggade slutade med att jag vart inlagd på sluten psyk för första gången. Det vart inte bättre då jag i slutet av tiden jag bodde i egen lägenhet åkte in och ut på psyk. Ibland vart jag skjutsad av polis till psyk och var tvångsinlagd. Det gick inte så jag,min mamma och mitt boendestöd sa till min biståndshandläggare att det går inte längre. Det slutade med att jag fick komma till ett behandlingshem där jag bodde i tre år. Nu efter fick jag komma dit jag bor och det är på ett service boende.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

3 reaktioner till “Blev livet som vuxen som du trodde det skulle vara?”

  1. Nej, livet som vuxen är inte som man trodde det skulle vara när man tänkte på det när man var liten. Hela livet är en berg&dalbana som man ibland inte klarar av alltid att hantera. Åkte till psyk några gånger förr jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *