Testat självscanning för första gången

Idag när vi var till Ica maxi gnista så provade jag detta med självscanning. Tycker det var super bra för dels så såg man exakt hur mycket man hade handlat för och vad exakt saker kostade. Vid kassorna så gick jag fram till en tjej och sa att jag hade självscannat för första gången och visste inte hur jag skulle göra när jag ska betala för varorna. Tjejen som hjälpte mig var väldigt trevlig och proffsig. Detta är definitivt inte sista gången jag använder självscanning.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

10 reaktioner till “Testat självscanning för första gången”

  1. Ja de är verkligen sjukt smidigt – funderar sj på att fixa så jag kan scanna varor jag också – mycket bättre än att köa flera minuter 😊

  2. Jag har inte testat självskanning ännu, trots att det verkar vara så smidigt. Jag lär definitivt behöva hjälp om jag provar, för jag har ingen aning om hur man gör. Tur att man kan få duktig och trevlig hjälp😊

  3. Jag älskar självscanning. Ofta är det knappt nån kö där och går man bara förbi de som står i kö till en kassa med en personal i. Tar så mycket kortare tid att handla.

  4. Det är så smidigt med självscanning. Vi använder oss alltid av det oavsett hur mycket eller lite vi handlar. Vad bra att du fick ett sådant bra bemötande.

  5. Det är mycket bättre med självscanning ibland när det är mycket folk och man har bråttom för man slipper köa så länge..dock tycker jag att vågen där man lägger varorna efteråt är lite irreterande eftersom man får plocka ur allt om man kommer på att man ska ha något mer som man glömt när man redan betalat innan man kan sl¨å in den varan med

  6. Jag har testat någon gång, men inte riktigt kommit in i det. Däremot scannar jag ofta varorna själv då man ska betala sen. Jag borde ta det andra alternativet lite mer då det är så smidigt

  7. Vad bra att du har upptäckt den fiffiga finessen. Självdcanning 👍🙂. Jag gör det jämt. Du ser priset under tiden du handlar, du slipper stå i kö, slipper att plocka i under stress. Finns som sagt många fördelar med det.

    Det var ju bra att tjejen hjälpte dig. Dem är hjälpsamma i butiken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *