Dag 06 – Min dag

Dagen började med att jag blev väckt för att jag skulle ta mina morgon mediciner. Efter det så gick jag upp för att äta frukost. Jag äter alltid frukost och jag äter en portion havregrynsgröt med sylt och mjölk. Vid tolv så åkte jag till Gottsunda Centrum för att träffa Ida. Vi åkte till Uppsala för att sedan ta bussen ut till Gränby. Väl i Gränby hade Ida ett ärende till banken för att sedan äta på food court. Jag åt en kebabtallrik, men fick stickningar i tungan av den röda såsen. Det var lite otäckt för jag har inte varit med om det förut. Efter det så fick jag tag på en rengöring till mina sminkborstar. Sen blev det Ica och där köpte jag bland annat Loka crush Ananas. När jag kom hem så åt jag middag för att sedan gå ut på promenad i ca 30 min. Nu sitter jag och väntar på att tunnelbanan ska börja.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *